ПрАТ "КРАСНЕНСЬКИЙ КХП"

Код за ЄДРПОУ: 00952060
Телефон: (03264) 2-21-93
e-mail: krasne.khp@ukr.net, 00952060@krasnenskiykhp.pat.ua
Юридична адреса: 80560, Львівська обл., Буський р-н, смт. Красне, вул.Залізнична, буд.18
 
Дата розміщення: 27.04.2020

Річний звіт за 2019 рік

XVI. Інформація про структуру капіталу, в тому числі із зазначенням типів та класів акцій, а також прав та обов'язків акціонерів (учасників).

Тип та/або клас акцій Кількість акцій (шт.) Номінальна вартість (грн) Права та обов'язки Наявність публічної пропозиції та/або допуску до торгів на фондовій біржі в частині включення до біржового реєстру
1 2 3 4 5
Акції прості іменні81341440.25Акція Товариства посвідчує корпоративні права акціонера щодо акціонерного товариства. Кожною простою акцією Товариства її власнику - акціонеру надається однакова сукупність прав, включаючи право на: - участь в управлінні акціонерним Товариством; - отримання дивідендів; - отримання у разі ліквідації Товариства частини його майна або вартості частини майна товариства; - отримання інформації про господарську діяльність Товариства; - придбання при додаткових емісіях розміщуваних Товариством простих акцій пропорційно частці належних йому простих акцій у загальній кількості простих акцій; - обов'язковий викуп Товариством належних йому акцій у випадках та порядку, передбачених чинним законодавством України; - вихід із Товариства шляхом відчуження належних йому акцій. Акціонер має право вільно розпоряджатися належними йому акціями Товариства, зокрема продавати чи іншим чином відчужувати їх на користь інших юридичних та фізичних осіб без попереднього інформування та (або) отримання на це дозволу інших акціонерів або Товариства, у порядку, визначеному законодавством України. Акціонери Товариства не мають переважного права на придбання акцій Товариства, що продаються їх власником третій особі. Акціонери зобов'язані: - дотримуватися Статуту, інших внутрішніх документів Товариства; - виконувати рішення Загальних зборів, інших органів Товариства; - виконувати свої зобов'язання перед Товариством, у тому числі пов'язані з майновою участю; - оплачувати акції у розмірі, в порядку та засобами, що передбачені статутом Товариства; - не розголошувати комерційну таємницю та конфіденційну інформацію про діяльність Товариства; - нести інші обов'язки, якщо це передбачено законодавством України або установчими чи внутрішніми документами Товариства.Публічної пропозиції та/або допуску до торгів на фондовій біржі в частині включення до біржового реєстру не було.
Зміст інформації:
д/н